Home
Shopify Expert
Shopify expert
De favoriete Shopify expert van Nederland

Shopify expert

Ons team van Shopify experts heeft collectief al meer dan 50 jaar ervaring en vanaf het eerste begin van Shopify ontwikkelden wij mee!
Dit is waarom bedrijven voor bureau Opklopper gaan:
icon
Wij adviseren op jouw Shopify vraagstuk en denken mee in de groei van jouw online verkopen
icon
We weten alles over Shopify, dat is ook niet zo vreemd na de lancering van 1.000+ Shopify webshops
icon
We zijn een klein team van 8 specialisten, daardoor zijn we flexibel, staan we altijd klaar en zijn de lijntjes kort

Deze bedrijven huurden een Shopify expert van Opklopper

En we gaan voor een lange termijn samenwerking

Dit is wat wij anders doen dan de rest

Onze Shopify experts geven net even meer

Shopify experts

Shopify experts

Onze Shopify experts hebben collectief meer dan 50 jaar ervaring en staan je voortaan bij voor strategie, design, ontwikkeling en advies.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Alles wat we maken is en blijft van jou. Of het nou om code of design gaat, we dragen het werk aan je over en je mag na onze samenwerking ook met anderen werken. Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Deadlines lusten wij rauw

Deadlines lusten wij rauw

Tijd is van belang en we doen er dan ook alles aan om efficiënt te werken en zijn de baas over de planning en deadline. En als kers op de taart krijg je na oplevering ook nog een maand nazorg cadeau!

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

01
/
02

De meestgestelde vragen over onze Shopify experts

We zetten alles even op een rij

Wat is een Shopify expert?
Een Shopify-expert is een specialist op het gebied van het Shopify-platform en e-commerce-oplossingen. Ze helpen bij het opzetten, aanpassen en optimaliseren van Shopify-winkels, inclusief thema's, functionaliteiten en integraties. Ze bieden advies en technische expertise om een professionele online winkel te creëren die voldoet aan specifieke behoeften en doelen.
Is bureau Opklopper geschikt voor mij?
Het liefst plannen we een fysieke afspraak of een video call in om kennis te maken zodat we deze vraag samen kunnen beantwoorden. Soms is een ander bureau beter voor wat je zoekt, wij vinden het vooral belangrijk dat het 'klikt' en we echt het idee hebben dat we jou kunnen helpen. Om een afspraak in te plannen kun je contact opnemen met Simon via simon@opklopper.nl of 020 809 0131.
Met wat voor klanten werkt bureau Opklopper?
We werken met startups, scale-ups en gevestigde merken. We werken graag met ondernemers en bedrijven die online als focus hebben. We werken met bedrijven uit Nederland en België. Het liefst werken we met mensen die ambitie hebben, samen met ons een bedrijf laten groeien en een lange termijn samenwerking aan willen gaan.
Wat als ik al een bestaande winkel heb op een ander platform? Kan een Shopify expert helpen bij de migratie?
Ja, absoluut! Shopify experts hebben ervaring met gegevensmigratie van andere platforms naar Shopify. Ze kunnen je helpen bij het overzetten van producten, klantgegevens en bestellingen naar je nieuwe Shopify-winkel, waardoor een soepele overgang mogelijk is zonder verlies van belangrijke informatie.
Wat zijn de voordelen van het inhuren van een Shopify expert?
Het inhuren van een Shopify-expert biedt vele voordelen. Ze hebben diepgaande kennis van het platform en kunnen je helpen bij het opzetten en aanpassen van je winkel, het optimaliseren van de prestaties, het implementeren van specifieke functionaliteiten en het bieden van deskundig advies om je online bedrijf te laten groeien. Het helpt jou tijd te besparen en de kwaliteit van je webshop te vergroten.
Kunnen de Shopify experts van bureau Opklopper helpen bij het opzetten van marketing- en SEO-strategieën?
Absoluut! Shopify experts hebben vaak ervaring met e-commerce-marketing en zoekmachineoptimalisatie. Ze kunnen je adviseren over effectieve marketingtactieken, SEO-optimalisatie voor je winkel en het gebruik van Shopify-apps en tools om je zichtbaarheid en conversies te vergroten.
Hoeveel Shopify webshops heeft het team van Bureau Opklopper al ontwikkeld?
Wij hebben meer dan 1000 Shopify webshops ontwikkeld.
Welke diensten biedt bureau Opklopper aan?
1. Shopify-winkelopzet: Het creëren en configureren van een nieuwe Shopify-winkel, inclusief het instellen van betalingsgateways, verzendmethoden en belastingregels. 2. Thema aanpassingen: Het aanpassen en optimaliseren van bestaande Shopify-thema's om ze af te stemmen op de merkidentiteit en specifieke design wensen. 3. Maatwerk ontwikkeling: Het ontwikkelen van aangepaste thema's en functionaliteiten voor Shopify-winkels om unieke en gepersonaliseerde gebruikerservaringen te creëren. 4. App-integratie: Het integreren en configureren van apps en externe tools om de functionaliteit en mogelijkheden van een Shopify-winkel uit te breiden. 5. E-commerceadvies: Het bieden van strategisch advies op het gebied van e-commerce, marketing, conversie-optimalisatie en zoekmachineoptimalisatie (SEO) om de prestaties van een Shopify-winkel te verbeteren. 6. Gegevensmigratie: Het overzetten van producten, klantgegevens en bestellingen van een bestaand platform naar Shopify. 7. Ondersteuning en training: Het bieden van technische ondersteuning, probleemoplossing en training aan winkelbeheerders om hen te helpen het maximale uit hun Shopify-winkel te halen. Bureau Opklopper is Shopify expert en kan je volledig ontzorgen in het design, ontwikkelings- en verbeterproces van jouw Shopify webshop.

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug

Wij gaan voor het resultaat

Deze stappen doorlopen we om jouw nieuwe Shopify webshop te bouwen

icon for 01. Overleg

01. Overleg

We komen bij jou op bezoek, boeken een inspirerende ruimte of plannen een videocall om jouw wensen  elkaar telefonisch om jouw wensen zo goed mogelijk te begrijpen.

icon for 02. Plan

02. Plan

We stellen een briefing en plan op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn en bereikt worden.

icon for 03. Start

03. Start

De Shopify experts van bureau Opklopper starten met de bouw van je nieuwe Shopify webshop. Designers, ontwikkelaars en marketeers gaan voor je aan de slag, ze worden begeleid door de project manager dat met jou in contact blijft.

icon for 04. Resultaat

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, er is altijd ruimte voor feedback en na oplevering staan we een maand klaar voor nazorg.

Klaar voor de zoete inval?

Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden