Over Bureau Opklopper

Bureau Opklopper is in 2018 opgericht door Simon Albers. Simon is een marketeer met een passie voor design en is opgegroeid in een ondernemersfamilie in Noord-Holland. Simon heeft brede ervaring in alle marketing onderdelen opgedaan door diverse marketing rollen in loondienst en vervolgens als freelancer uit te voeren. Al snel vielen hem in de marketingwereld dingen op die hij anders wilde doen. Uiteindelijk heeft hij de knoop doorgehakt om voor zichzelf te beginnen en een bureau te starten waar de klant altijd voorop staat!

Over Opklopper beer met opklopper in kom

Waarom heten jullie zo?

Simon wordt door anderen omschreven als een hardwerkende grappenmaker met een passie voor creativiteit en ondernemerschap, én iemand met (iets teveel) liefde voor lekker eten. Simon houdt het meest van de Italiaanse keuken. Je mag Simon dan ook ‘s nachts wakker maken voor een goed verhaal over een interessante start-up met een lekker bordje pasta. Dit is natuurlijk één van de redenen dat wij bureau Opklopper heten. Maar niet alleen daarom. Wij kloppen de boel flink op, houden van (h)eerlijke afspraken en mengen alle ingrediënten tot een gezonde (en smakelijke) marketingmix.

Eminem my name is gif

Hoe zijn jullie begonnen?

Voorheen werkte iedereen als ‘zooitje ongeregeld’ zelfstandig en hard aan eigen projecten. Of dat nou voor een betalende klant was of puur voor de lol. Langzaam ontstond er een hecht team, dat samenwerkte met hetzelfde doel voor ogen; mooie dingen maken, klanten helpen om daadwerkelijk te groeien en duurzame klantrelaties op te bouwen. Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak. Niet voor niks zijn wij soms zelfs buiten kantooruren vriendschappelijk met klanten in contact om leuke ideeën, successen maar ook struggles te delen.

Raket lancering GIF

Waar staan jullie voor?

Eén van de mooiste en belangrijkste onderdelen van ons werk, is het persoonlijke contact dat wij dagelijks hebben met ondernemers en bedrijven. Door hun verhalen te horen en te achterhalen wat écht belangrijk en nodig is, dragen wij bij aan doelstellingen als groei en impact. De meeste websites worden bezocht, maar vergeten mensen snel. Dat hoeft niet zo te zijn. Bureau Opklopper wil dat het web minder saai is en dat de websites van onze klanten impact maken en onthouden worden. Het team van bureau Opklopper heeft meer dan 1000 websites, webshops en platforms gelanceerd. En we helpen meer bereik, meer verkeer, meer conversie én omzet te genereren. Daar zijn we trots op!

Illustratie van denkende man met gele achtergrond

Het team

We zijn ondertussen met meer dan 10 ontwikkelaars, designers, marketeers, tekstschrijvers en projectmanagers, die in hartje Amsterdam maar ook internationaal samenwerken en klanten blij maken. Er wordt hard gewerkt. Met veel grappen en grollen, goede lunches en een gezellige vrijdagmiddagborrel houden we dit goed vol. Natuurlijk zijn we een klein beetje bevooroordeeld, maar wij vinden bureau Opklopper het leukste bureau van Nederland én België!

GIF van Opklopper team, 4 handen en hondenpoot
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden