Home Shopify Nieuwe Webshop
Al meer dan 500 custom
Shopify webshops gebouwd

Wij bouwen jouw Shopify webshop

Wil je volledig ontzorgd worden in de ontwikkeling van jouw nieuwe webshop? Bureau Opklopper designed en ontwikkeld alle pagina's en functies die jij nodig hebt om het web te veroveren.
Dit is waarom bedrijven en ondernemers hun nieuwe Shopify webshop laten bouwen door bureau Opklopper:
We zijn een team van senior designers en ontwikkelaars dat samen meer dan 1000 Shopify webshops ontwikkeld heeft
We denken met je mee vanuit het ondernemers perspectief, we helpen met het maken van de juiste beslissingen in de pitch van je onderneming en product
We zijn een (relatief) klein team van senior Shopify developers en designers, daardoor zijn we flexibel en snel

Deze bedrijven & ondernemers gingen je voor

En wij zijn trots op het resultaat

Bureau Opklopper doet het net even anders
Een nieuwe Shopify webshop laat je bouwen door bureau Opklopper

Shopify experts

Je gaat aan de slag met erkende en gecertificeerde Shopify designers en ontwikkelaars die weten hoe je van kop tot staart een volledige Shopify webshop ontwikkeld.

(H)eerlijke afspraken

Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. En na oplevering, krijg je als kerst op de taart nog een maand nazorg er gratis bij!

Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Altijd op tijd

Wij doen alles om jouw deadline te halen. We zijn een klein team, met korte lijntjes. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.
The proof is in the pudding
Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.
 • Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

 • Marc Paping

  Oprichter & eigenaar Rederij Paping

  Veel PR bureaus zijn vooral goed in zichzelf verkopen. Opklopper is een welkome uitzondering! We hadden een duwtje nodig in de verkopen van onze rederij en Simon heeft ons snel geholpen. We kloppen nu regelmatig bij hem aan. Niet omdat we een contract hebben waar we aan vast zitten, maar omdat hij gewoon goed is!

 • Marloes Nierop

  Oprichter Mystic Meeting

  Tijdens de laatste loodjes van de bouw van mijn website mysticmeeting.com had ik snelle en betrouwbare technische service nodig. Deze dienst hebben Simon en zijn team op zeer snelle en plezierige wijze geleverd. Ik weet ze te vinden voor toekomstige vragen. Dank Opkloppers!

 • Yvon

  Oprichter Von Cultuurreizen

  In de allereerste plaats is Simon van Opklopper iemand die zich echt met jou en je bedrijf engageert. Hij stippelt een lijn uit die volgens hem goed kan passen bij jouw bedrijf en vervolgens werkt hij consequent die lijn samen met je uit. Simon communiceert heel helder, hij gebruikt geen uitgesleten marketingtaal en is bovendien uitermate prettig in de samenwerking.

 • Sanne van Tongeren

  Oprichter Figura Cultura

  Een succesvolle mediacampagne opzetten zonder budget? In krap twee uur kreeg Simon van Opklopper het voor elkaar om me op het goede spoor te zetten: Hij gaf me een realistisch beeld van de hoeveelheid werk, hielp me mijn weg te vinden op mediakanalen als LinkedIn en Facebook, begeleidde mij één-op-één, gestructureerd en efficiënt in twee Skype-sessies, en zag bovendien nog tijd om feedback te geven op mijn campagnes.

 • Frank Plattel

  Oprichter Laat Je Hacken

  Opklopper is fantastisch. Ze geven altijd goed advies in combinatie met een eigen ongezouten mening. Dit helpt mij met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast leer ik veel van ze, omdat er vaak contact is en ze graag meedenken. Dankzij bureau Opklopper hoef ik me geen zorgen meer te maken over de marketing, die is in goede handen!

 • Steve Austen

  Ex-Manager Ramsey Shaffy

  Opklopper bezit het vermogen om de effectiviteit van betrekkelijk kleine organisaties met een heldere doelstelling maar beperkte communicatie, via simpele door de organisatie zélf uit te voeren acties aanzienlijk op te voeren. Hij optimaliseert wat er is en voegt daar voor de hand liggende markten aan toe. Daardoor worden bestaande kanalen ververst en verbeterd, nieuwe marketing middelen toegevoegd zodat per actie de marketing mix beter afgestemd kan worden op het gewenste resultaat.

 • Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte 😉. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

01
/
0
Wij maken unieke & succesvolle webshops
We gaan voor uniek design en hoge conversie.
De antwoorden op jouw vragen
De meestgestelde en beantwoorde vragen op een rij
Hoe snel kan mijn Shopify webshop gelanceerd worden?
Hoeveel kost het om te werken aan een Shopify project met bureau Opklopper?
Waarom is bureau Opklopper een geschikte Shopify partner voor mij?
Bieden jullie ook een Shopify workshop aan?
Met wat voor klanten werkt bureau Opklopper?
Hoeveel Shopify webshops heeft het team van Bureau Opklopper al ontwikkeld?
Zijn jullie officieel Shopify partner?
Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!
Wat is jouw lievelingstaart?
Simon_Albers_Opklopper_contact

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper en Shopify specialist. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Bel me
06 1936 6573
Chat met me
Open chat
Ik bel je terug

Bedankt!

We nemen binnenkort contact met je op.

Wij gaan voor het resultaat
We doorlopen deze stappen om jouw doel te bereiken.

01. Overleg

We komen bij jou op bezoek, boeken een inspirerende ruimte of spreken elkaar telefonisch om jouw wensen zo goed mogelijk te begrijpen.

02. Plan

We stellen een briefing en plan op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn en bereikt worden.

03. Start

De Shopify experts van bureau Opklopper staan voor je klaar. Designers, ontwikkelaars en marketeers gaan voor je aan de slag, ze worden begeleid door de project manager dat met jou in contact blijft.

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, er is altijd ruimte voor feedback en na oplevering staan we een maand klaar voor nazorg.

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.

Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!

Opklopper doet meer
Nieuwe Shopify Webshop
Bureau Opklopper ontzorgt je van A tot Z. Onze senior designers en ervaren Shopify experts ontwikkelen jouw nieuwe Shopify webshop.
Lees meer
Shopify merk & Product lancering
Je lanceert je merk of product maar 1 keer: grijp deze kans om je doelgroep te bereiken! Bureau Opklopper is online marketing expert en zet dit unieke moment in om je bedrijf een boost te geven.
Lees meer
Shopify Design
Wij ontwikkelen de huisstijl van jouw Shopify webshop die jouw klant verleidt.
Lees meer
Shopify Expert
Meer dan 10 ontwikkelaars en 1000 ontwikkelde Shopify webshops maakt ons jouw favoriete Shopify expert.
Lees meer
Shopify Maatwerk
Specifieke wensen? Wij ontwikkelen alles op basis van jouw technische omschrijving.
Lees meer
Shopify Data Migratie
Stap je over van Magento, Lightspeed, MijnWebwinkel of een ander CMS? Wij zorgen dat al jouw data meegaat naar je nieuwe webshop.
Lees meer
Shopify Template
We ontwikkelen jouw template of verbeteren een bestaande Shopify template.
Lees meer
Shopify Marketing
Opklopper zorgt voor de juiste boodschap, op de juiste plek en het juiste moment. We zorgen dat je allen weet over de bezoeker van jouw Shopify webshop en verhogen jouw omzet.
Lees meer
Shopify Dropshipping
We koppelen jouw favoriete dropshippers met jouw Shopify webshop. Als kerst op de taart kunnen we je webshop koppelen met alle marktplaatsen van de wereld.
Lees meer
01/06
© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden
Bel nu WhatsApp