Home
Shopify webshop laten bouwen
Shopify webshop laten bouwen
Meer dan 500 Shopify webshops gebouwd en gelanceerd

Shopify webshop laten bouwen

Wil je volledig ontzorgd worden in de ontwikkeling van jouw nieuwe Shopify webshop? Bureau Opklopper ontwerpt en ontwikkeld alle pagina's en functionaliteiten die jij nodig hebt om van bezoekers trouwe klanten te maken.
Dit is waarom bedrijven en ondernemers hun nieuwe Shopify webshop laten bouwen door bureau Opklopper:
icon
We zijn een team van senior designers en ontwikkelaars dat samen meer dan 1000 Shopify webshops ontwikkeld heeft
icon
We denken met je mee vanuit het ondernemers perspectief, we helpen met het maken van de juiste beslissingen in de pitch van je onderneming en product en hebben een passie voor conversie
icon
We zijn een (relatief) klein team van senior Shopify developers en designers, daardoor zijn we flexibel en snel

Deze bedrijven lieten hun Shopify webshop bouwen door Opklopper

Wordt jij de volgende?

Het geheime recept van bureau Opklopper

We doen het nét even anders

Shopify experts

Shopify experts

Je gaat aan de slag met erkende en gecertificeerde Shopify designers en ontwikkelaars die weten hoe je van kop tot staart een volledige Shopify webshop ontwikkeld.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. En na oplevering, krijg je als kerst op de taart nog een maand nazorg er gratis bij!

Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Wij doen alles om jouw deadline te halen. We zijn een klein team, met korte lijntjes. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

01
/
02

De antwoorden op jouw vragen

Alles wat je moet weten om je webshop te laten bouwen

Hoe snel kan mijn Shopify webshop gelanceerd worden?
Ons record is binnen een weekend, maar wij kunnen meer kwaliteit leveren wanneer we 3 weken voor design nemen en 3 weken voor de ontwikkeling van jouw nieuwe webshop.
Waarom is bureau Opklopper een geschikte Shopify partner voor mij?
Dat is een lastige vraag. Het liefst plannen we een fysieke afspraak of een video call in om kennis te maken zodat we deze vraag samen kunnen beantwoorden. Soms is een ander bureau beter voor wat je zoekt, wij vinden het vooral belangrijk dat het 'klikt' en we echt het idee hebben dat we jou kunnen helpen. Om een afspraak in te plannen kun je contact opnemen met Simon via simon@opklopper.nl of 020 809 0131.
Met wat voor klanten werkt bureau Opklopper?
We werken met startups, scale-ups en gevestigde merken. We werken graag met ondernemers en bedrijven die online als focus hebben. We werken met bedrijven uit Nederland en België.
Zijn jullie officieel Shopify partner?
Bureau Opklopper is Shopify expert en officieel Shopify partner.
Hoeveel kost het om te werken aan een Shopify project met bureau Opklopper?
We hebben het laagste uurtarief van de grotere Shopify bureaus en horen vaak dat onze offertes +/- 20% lager zijn dan dat van de concurrent.
Bieden jullie ook een Shopify workshop aan?
Nadat wij een webshop opleveren is het van belang dat jij, je team of andere samenwerkingspartners goed begrijpen hoe ze kunnen werken met jouw webshop. Bureau Opklopper biedt standaard een Shopify workshop aan nadat jouw nieuwe webshop is opgeleverd.
Hoeveel Shopify webshops heeft het team van Bureau Opklopper al ontwikkeld?
Wij hebben meer dan 1000 Shopify webshops ontwikkeld.
Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Neem dan contact op met Simon via simon@opklopper.nl of 020 809 0131.

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper en Shopify specialist. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers bouwen we met liefde jouw nieuwe Shopify webshop. Heb je vragen of advies nodig? Laat het ons weten!

Ik bel je terug

Wij gaan voor het resultaat

Deze stappen doorlopen we om jouw nieuwe Shopify webshop te bouwen

icon for 01. Overleg

01. Overleg

We komen bij jou op bezoek, boeken een inspirerende ruimte of plannen een videocall om jouw wensen  elkaar telefonisch om jouw wensen zo goed mogelijk te begrijpen.

icon for 02. Plan

02. Plan

We stellen een briefing en plan op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn en bereikt worden.

icon for 03. Start

03. Start

De Shopify experts van bureau Opklopper starten met de bouw van je nieuwe Shopify webshop. Designers, ontwikkelaars en marketeers gaan voor je aan de slag, ze worden begeleid door de project manager dat met jou in contact blijft.

icon for 04. Resultaat

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, er is altijd ruimte voor feedback en na oplevering staan we een maand klaar voor nazorg.

Klaar voor de zoete inval?

Wacht niet langer! We garanderen een reactie binnen 2 werkdagen.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden