Hang Eleven

 • Klant:

  Rens van der Schoot

 • Industrie:

  Mode

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.hang-eleven.com

Hang Eleven gaat voor Shopify

Hang Eleven is een sterk mode merk dat zijn origine heeft uit de surf wereld. Bureau Opklopper fietst elke dag langs hun flagship store aan de Haarlemmerdijk en we werken nu bijna een jaar samen met dit ambitieuze en groeiende bedrijf. Hang Eleven heeft bureau Opklopper gekozen om hun nieuwe Shopify webshop te laten bouwen.

Een dynamisch merk

Hang Eleven is een dynamisch en eigentijds Amsterdams merk dat zich specialiseert in mode voor mannen. Met een combinatie van stijlvolle ontwerpen, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, creëert Hang Eleven kledingstukken die de moderne man laten stralen. Van tijdloze basics tot trendy statement stukken, het merk biedt een veelzijdige collectie die moeiteloos aansluit bij elke stijl en gelegenheid. 

Een sterk Amsterdams merk

Bureau Opklopper heeft samen met Hang Eleven een hoge berg beklommen. We kregen namelijk de uitdaging om de volledige webshop te designen, ontwikkelen en lanceren binnen 5 weken. Dat is gelukt, mede dankzij het sterke team van Hang Eleven dat dag in dag uit voor ons klaar stond om door te kunnen pakken. 

De roots van Hang Eleven

Met zijn roots diepgeworteld in de levendige en diverse Amsterdamse cultuur, weet Hang Eleven de essentie van de stad te vangen in zijn ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek overhemd, een comfortabele hoodie of een verfijnde blazer, Hang Eleven biedt een uitgebreid assortiment dat mannen helpt om hun persoonlijke stijl met vertrouwen uit te drukken.

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Hang Eleven samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Shopify partner om jouw Shopify webshop te bouwen of verbeteren? Kies net als Hang Eleven voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Een design dat past dat het merk dat je wil uitstralen én jouw klant verleid
icon
Focus op efficiëntie, korte lijntjes en een écht team gevoel
icon
Een strakke planning: zodat deadlines en jouw doelen bereikt worden
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden