Bamboosa

 • Klant:

  Janwillem de Kwaasteniet

 • Industrie:

  Mode

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.bamboosa.nl

Over Bamboosa

Bamboosa heeft Opklopper gekozen om een nieuwe Shopify webshop te laten maken. Bamboosa is een uniek en duurzaam merk dat zich richt op het creëren van hoogwaardige producten met behulp van het veelzijdige en hernieuwbare materiaal bamboe. Met een passie voor zowel stijl als milieubewustzijn, biedt Bamboosa een breed scala aan producten, variërend van kleding tot huishoudelijke artikelen. Het gebruik van bamboe als belangrijkste materiaal is wat Bamboosa onderscheidt. Bamboe is een snelgroeiende plant die weinig water en geen pesticiden nodig heeft om te gedijen. Hierdoor is het een ecologisch verantwoorde keuze voor duurzame productie.

 

Het bamboosa team

Bamboosa streeft naar kwaliteit en comfort in al hun producten. De kledinglijn bestaat uit zachte en ademende stoffen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Daarnaast biedt Bamboosa ook huishoudelijke artikelen, zoals keukengerei en beddengoed, die duurzaamheid combineren met functionaliteit en stijl.

Ethische productie

Als merk is Bamboosa toegewijd aan ethische productie en werkt het samen met fabrikanten die goede arbeidsomstandigheden waarborgen. Ze zijn gepassioneerd om positieve veranderingen in de mode- en consumptie-industrie teweeg te brengen en consumenten bewust te maken van de impact van hun keuzes.

Schoonheid & veelzijdigheid

Bamboosa nodigt je uit om de schoonheid en veelzijdigheid van bamboe te ontdekken en een duurzamere levensstijl te omarmen. Met hun hoogwaardige en milieuvriendelijke producten willen ze laten zien dat stijl en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

 

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Bamboosa samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Nederlands Shopify bureau dat je bedrijf verder brengt? Kies net als Bamboosa voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Een team van Shopify designers, ontwikkelaars, marketeers, strategen en communicatie experts
icon
Advies over al jouw Shopify vraagstukken: wij kennen Shopify binnenstebuiten
icon
Een Shopify partner dat gaat voor een lange termijn samenwerking
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden