Mascolori

 • Klant:

  Jochem Grund

 • Industrie:

  Mode

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.mascolori.nl

Mascolori stapt over van Magento naar Shopify

Mascolori is een van de meest populaire schoenenmerken uit Nederland dat onder andere gedragen wordt door Minister Hugo de Jonge.

Bureau Opklopper kreeg de verantwoordelijkheid om de oude webshop dat gebouwd was met Magento, over te zetten naar Shopify waarbij de data en functionaliteiten meegenomen moest worden. 

Over Mascolori

Mascolori is voor hen die uniek durven te zijn. De handgemaakte schoenen, in kleine oplages uit Portugal, tonen jouw creativiteit. Samenwerkingen met kunstenaars zorgen voor bijzondere designs. 

 

Ontworpen in Rotterdam

Sinds 2011 creëert Mascolori in Rotterdam unieke schoenen. Niet Italiaans, maar met een Mediterrane flair! In onze Mascolori Store kies je jouw droompaar, geholpen door ons bevlogen team. Ze vinden inspiratie op beurzen in Milaan en Parijs en werken samen met kunstenaars. Zo zorgen ze voor bijzondere schoenen die opvallen.

Handgemaakt in Portugal

Net onder Porto bevinden zich ambachtelijke schoenmakers die luxe merkschoenen produceren. Onze langdurige samenwerking met deze vakmensen garandeert dat elke schoen perfect past zodra je jouw maat kent, en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Mascolori.

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Mascolori samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Shopify partner om jouw Shopify webshop te bouwen of verbeteren? Kies net als Mascolori voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Een design dat past dat het merk dat je wil uitstralen én jouw klant verleid
icon
Focus op efficiëntie, korte lijntjes en een écht team gevoel
icon
Een strakke planning: zodat deadlines en jouw doelen bereikt worden
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden