Home
Calgari Watches

Calgari Watches

 • Klant:

  Thijs Haal

 • Industrie:

  Wearable & accessoires

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.calgari-watches.com

Calgari Watches kiest Shopify

Calgari Watches heeft aan ons de opdracht gegeven de Shopify webshop door te ontwikkelen, er waren specifieke Shopify maatwerk wensen, laat dat nou net een van de Shopify diensten van bureau Opklopper zijn.

Over Calgari Watches

Calgari Watches is een groep vrienden en ondernemers. De controle over het leven nemen, helpt je om je uiterlijk een boost te geven. Onze producten zijn niet zomaar producten. Ze vertegenwoordigen wie we zijn en hoe we ons leven willen leiden.

De missie

Calgari Watches wil de tijd waarin je leeft te waarderen. Je bent op je best, de wereld ligt aan je voeten. Stop met haasten en begin de fijnere dingen in het leven te waarderen. Vind je innerlijke vertrouwen en laat ons de rest doen. Besteed aandacht aan de details en neem de jouwe.

De waarde

Calgari Watches biedt het allerbeste. Klassieke techniek gecombineerd met de mooiste tijdloze ontwerpen. Combineer onze horloges met extra bandjes of combineer het met enkele van onze nieuwste accessoires. Dat is een man met het dubbele uiterlijk. Zullen we ze laten weten hoe laat het is?

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Calgari Watches samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Shopify partner om jouw Shopify webshop te bouwen of verbeteren? Kies net als Calgari Watches voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Advies over jouw Shopify vraagstukken
icon
Een team van Shopify experts: designers, ontwikkelaars en marketeers staan voor je klaar
icon
Strakke planningen en een focus op deadlines
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden