Antracite

 • Klant

  Dagmar van Ham

 • Industrie

  Mode

 • Technology

  Shopify

 • Website

  www.antracite.com

Fashion op Shopify

Antracite was voorheen een merk met focus op B2B maar had de ambitie om zijn markt uit te breiden naar B2C. We hebben voor dit modemerk een nieuwe Shopify webshop ontwikkeld met het doel het merk en  producten op de juiste manier te presenteren voor de doelgroep. 

De lancering in April 2020

Antracite bied een groot aanbod aan fashion- en lifestyle producten. Vanaf april 2020 heeft de webshop een mooie start gemaakt. ANTRACITE is mede ontstaan door de grote voorliefde voor Scandinavische en Europese merken. Daarnaast zijn er ook mooie samenwerkingen met de nieuwe merken zoals: Law of the Sea en Saint Steve.

Draagt een steentje bij

Naast de hoge kwaliteit van de mooie merken, vinden wij het ook belangrijk om een steentje bij te dragen een betere wereld. Zo richt ELVINE zich op duurzame materialen en werkt GLACIAL samen met het WWF. Zo werken we samen aan het beter maken van de wereld :)

De merken

ANTRACITE biedt fashion en lifestyle van de mooiste merken uit Europa zoals ELVINE, PLAIN, FIVEUNITS, JUST FEMALE, TIGER OF SWEDEN, GLACIAL, SPREKENHUS, SAINT STEVE en LAW OF THE SEA.  

Wensen, details en focus

Antracite weet precies wat ze willen en nodig hebben om de markt te veroveren. Bureau Opklopper focuste zich op de vertaalslag van idee naar functionaliteit en design.

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden