Home
Shopify maatwerk
Maatwerk & doorontwikkeling van Shopify webshops
Al meer dan 100.000 ideeën, verbeteringen en aanpassingen gerealiseerd

Maatwerk & doorontwikkeling van Shopify webshops

Designers & ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw specifieke wensen, of dit nou puur gaat om de voorkant van jouw Shopify webshop of om specifieke custom functionaliteiten, Shopify bureau Opklopper staat voor je klaar!
Ondernemers & bedrijven kiezen voor Shopify bureau Opklopper omdat:
icon
We meedenken met je vraagstuk en op basis van collectief 40+ jaar ervaring advies geven
icon
We alles weten over Shopify, we weten wat mogelijk is (en wat niet) en hoe we jouw wensen het beste kunnen realiseren
icon
We zijn een flexibel en compact team, dat zorgt voor korte lijntjes en kortere doorlooptijden

We verzorgen Shopify maatwerk voor o.a.

Met een focus op custom wensen & conversie optimalisatie

Opklopper gaat voor maatwerk

Want hier maken wij het verschil

Maatwerk experts

Maatwerk experts

60% van onze werkzaamheden bestaan uit custom maatwerk aanpassingen. Ons proces en team van Shopify experts is hier volledig op ingericht. 

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

We zorgen voor duidelijke afspraken voordat we de samenwerking starten waarin we o.a. afspreken hoeveel tijd we besteden per maand zodat maatwerk altijd binnen budget blijft. We zijn een klein team en kunnen daardoor zelfs onze afspraken als maatwerk leveren. 

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Door ons maandelijkse ritmiek, vaste briefing en oplevering momenten, kunnen we met een lekker tempo doorpakken en verbeteren we continu jouw webshop.

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

01
/
02

Vraag & antwoord over Shopify maatwerk

Hopelijk schept dit wat duidelijkheid

Wat is Shopify maatwerk?
Bij Shopify maatwerk zoeken wij specifieke oplossingen voor de wens die je hebt. Oplossingen die mogelijk niet op te lossen zijn via standaard Shopify oplossingen.
Doet bureau Opklopper alleen maar Shopify maatwerk?
Nee, want wat je vraag ook is, ook als je denkt dat het maatwerk is, zoeken wij altijd naar een passende oplossing. Als we een oplossing vinden die voor 90% effectief is en voor een fractie van de tijd ontwikkeld wordt delen we dit ook met je.
Waarom bieden zo weinig bureau maatwerk aan?
De meeste bureaus willen het liefst alleen nieuwe Shopify webshops ontwikkelen. Dat is makkelijker en kost minder tijd. Vaak is het ook zo dat er een bepaalde niveau ontwikkeld moet zitten, dat de code van Shopify écht snapt en niet alleen in het thema editor aanpassingen kan maken of alleen plugins installeert.
Hoe kunnen we samenwerken?
Je kan met bureau Opklopper samenwerken op projectbasis, maar het liefst gaan we voor een duurzame samenwerking waarbij we afspreken dat je een paar uur per maand afneemt. Uren die we overhouden, blijven voor altijd geldig. Hoe langer je met ons samenwerkt, hoe lager ons uurtarief is.
Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Je kan je vraag stellen via hallo@opklopper.nl of ons bellen via 020 809 0131. Hopelijk tot snel!
Hebben jullie nu ruimte voor nog een klant?
Voor spoed vinden we altijd ruimte. Mogelijk moet je een paar weken wachten voordat we van start kunnen. Bureau Opklopper werkt altijd op een capaciteit van maximaal 80% zodat er altijd ruimte over blijft voor nieuwe klanten.

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug

Klaar voor de zoete inval?

Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden