Home
Shopify maatwerk
Google G logo
4.7
Gebaseerd op 30 reviews
"Zeer gespecialiseerd in het ontwikkelen van Shopify webshops!"
Tom Hoogenboom
Eigenaar Higuita
Maatwerk & doorontwikkeling van Shopify webshops
Al meer dan 100.000 ideeën, verbeteringen en aanpassingen gerealiseerd

Maatwerk & doorontwikkeling van Shopify webshops

Designers & ontwikkelaars zorgen ervoor dat jouw specifieke wensen, of dit nou puur gaat om de voorkant van jouw Shopify webshop of om specifieke custom functionaliteiten, Shopify bureau Opklopper staat voor je klaar!
Ondernemers & bedrijven kiezen voor Shopify bureau Opklopper omdat:
icon
We meedenken met je vraagstuk en op basis van collectief 40+ jaar ervaring advies geven
icon
We alles weten over Shopify, we weten wat mogelijk is (en wat niet) en hoe we jouw wensen het beste kunnen realiseren
icon
We zijn een flexibel en compact team, dat zorgt voor korte lijntjes en kortere doorlooptijden

We verzorgen Shopify maatwerk voor o.a.

Met een focus op custom wensen & conversie optimalisatie

Opklopper gaat voor maatwerk

Want hier maken wij het verschil

Maatwerk experts

Maatwerk experts

60% van onze werkzaamheden bestaan uit custom maatwerk aanpassingen. Ons proces en team van Shopify experts is hier volledig op ingericht. 

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

We zorgen voor duidelijke afspraken voordat we de samenwerking starten waarin we o.a. afspreken hoeveel tijd we besteden per maand zodat maatwerk altijd binnen budget blijft. We zijn een klein team en kunnen daardoor zelfs onze afspraken als maatwerk leveren. 

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Door ons maandelijkse ritmiek, vaste briefing en oplevering momenten, kunnen we met een lekker tempo doorpakken en verbeteren we continu jouw webshop.

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

 • foto:Marc Paping

  Marc Paping

  Eigenaar

  Veel PR bureaus zijn vooral goed in zichzelf verkopen. Opklopper is een welkome uitzondering! We hadden een duwtje nodig in de verkopen van onze rederij en Simon heeft ons snel geholpen. We kloppen nu regelmatig bij hem aan. Niet omdat we een contract hebben waar we aan vast zitten, maar omdat hij gewoon goed is!

 • foto:Yvon

  In de allereerste plaats is Simon van Opklopper iemand die zich echt met jou en je bedrijf engageert. Hij stippelt een lijn uit die volgens hem goed kan passen bij jouw bedrijf en vervolgens werkt hij consequent die lijn samen met je uit. Simon communiceert heel helder, hij gebruikt geen uitgesleten marketingtaal en is bovendien uitermate prettig in de samenwerking.

 • foto:Sanne van Tongeren

  Sanne van Tongeren

  Oprichter Figura Cultura

  Een succesvolle mediacampagne opzetten zonder budget? In krap twee uur kreeg Simon van Opklopper het voor elkaar om me op het goede spoor te zetten: Hij gaf me een realistisch beeld van de hoeveelheid werk, hielp me mijn weg te vinden op mediakanalen als LinkedIn en Facebook, begeleidde mij één-op-één, gestructureerd en efficiënt in twee Skype-sessies, en zag bovendien nog tijd om feedback te geven op mijn campagnes.

 • foto:Frank Plattel

  Frank Plattel

  Oprichter Laat Je Hacken

  Opklopper is fantastisch. Ze geven altijd goed advies in combinatie met een eigen ongezouten mening. Dit helpt mij met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast leer ik veel van ze, omdat er vaak contact is en ze graag meedenken. Dankzij bureau Opklopper hoef ik me geen zorgen meer te maken over de marketing, die is in goede handen!

 • foto:Steve Austen

  Steve Austen

  Voormalig Manager Ramsey Shaffy

  Opklopper bezit het vermogen om de effectiviteit van betrekkelijk kleine organisaties met een heldere doelstelling maar beperkte communicatie, via simpele door de organisatie zélf uit te voeren acties aanzienlijk op te voeren. Hij optimaliseert wat er is en voegt daar voor de hand liggende markten aan toe. Daardoor worden bestaande kanalen ververst en verbeterd, nieuwe marketing middelen toegevoegd zodat per actie de marketing mix beter afgestemd kan worden op het gewenste resultaat.

 • foto:Monic Besemer

  Monic Besemer

  Eigenaar

  Opklopper heeft voor ons 2 websites verbeterd, Pylos59 en Rise of Rosa. Simon geeft duidelijk aan wat kan en wat niet. Heel prettig om mee samen te werken en denkt mee.

 • foto:Adike van der Helm

  Adike van der Helm

  Ecommerce Merchandise & Brand Manager Bamboosa

  Opklopper is een fijne partij om mee samen te werken voor het maken voor het bouwen van je nieuwe website. De samenwerking verliep snel en soepel met veel persoonlijk contact en betrokkenheid gedurende het gehele proces. Simon denkt mee wat het beste bij je past en is een plezier om mee te werken!

 • foto:Dirk Vermeulen

  Dirk Vermeulen

  Partner Duxly

  Hele fijne samenwerking met Simon en zijn team. Ze weten precies wat de (on)mogelijkheden zijn qua design en de haalbaarheid ervan. Verder hebben ze met het projectmanagement ook hun zaakjes op orde. Een fijne partner!

 • foto:James May

  James May

  Property Manager at Eagle One Ltd

  The Opklopper team created a UK based e-commerce website for me. Despite me communicating exclusively in English they were able to quickly and therefore cost effectively build a brilliant platform that has since allowed me to take my business to a new level. The most impressive part of the process was their ability to immediately grasp the operational requirements of my business and implement the right tools to suit. It's very rare that external agencies truly understand the operational needs of a business but they nailed it first time. Bedankt!

 • foto:Gijs Pouwels

  Gijs Pouwels

  Creative/Director

  Toppers, die Opkloppers! Stampten voor ons binnen no-time een custom webapplicatie uit de grond, strakker dan we zelf hadden bedacht. Enthousiaste, persoonlijke en hands-on samenwerking. Koffie met Simon is sowieso gezellig, maar mis vooral de kerstborrel niet!

 • foto:Cody Reid-Dodick

  Cody Reid-Dodick

  Co-Owner, Good Beans

  Opklopper built a really well-designed, easy-to-use Shopify website for our DTC brand. The team is a joy to work with -- attentive, motivated, and accommodating. Highly recommended if you're in need of a clean, high-quality Shopify webshop!

 • foto:Martijn Hermans

  Martijn Hermans

  Partner bij Higuita

  A good partner to spar with, always having a fitting solution in mind. Keeps a clear overview of what needs to be done, and knows how to manage it towards a successful go-live.

 • foto:Ellen Sijm

  Ellen Sijm

  Freelance make-up artist & hairstylist

  Ik ben visagist en haarstylist, en Simon  heeft voor mij mijn website gebouwd.

  Simon is super fijn om mee te werken; hij reageert snel, denkt mee, komt met ideeën, hield mij op de hoogte van het proces en de website was in no time in de lucht.

  En, niet onbelangrijk; ik haal voor mij perfecte klanten binnen met de website.

  Dank Simon!

 • foto:Dmitry Pekov

  Dmitry Pekov

  Marketeer

  Een van de weinige écht kundige bureaus in Nederland die Shopify goed kennen en niet bang zijn om de grenzen ervan op te rekken. Beveel ze van harte aan!

 • foto:Lara de Koning

  Lara de Koning

  Country Manager Movelo

  Lekker pragmatisch, super snel en echt goed! Fijne partij om mee te werken voor je website of webshop. Persoonlijk contact was ook erg prettig samenwerken, top!

 • foto:Chris Van de Graaf

  Chris Van de Graaf

  VP of Sales Formitable

  Super fijn bureau dat me voor een zeer mooie prijs / kwaliteit heeft geholpen met mijn website voor mijn Limoncello merk!

01
/
18

Vraag & antwoord over Shopify maatwerk

Hopelijk schept dit wat duidelijkheid

Wat is Shopify maatwerk?
Bij Shopify maatwerk zoeken wij specifieke oplossingen voor de wens die je hebt. Oplossingen die mogelijk niet op te lossen zijn via standaard Shopify oplossingen.
Doet bureau Opklopper alleen maar Shopify maatwerk?
Nee, want wat je vraag ook is, ook als je denkt dat het maatwerk is, zoeken wij altijd naar een passende oplossing. Als we een oplossing vinden die voor 90% effectief is en voor een fractie van de tijd ontwikkeld wordt delen we dit ook met je.
Waarom bieden zo weinig bureau maatwerk aan?
De meeste bureaus willen het liefst alleen nieuwe Shopify webshops ontwikkelen. Dat is makkelijker en kost minder tijd. Vaak is het ook zo dat er een bepaalde niveau ontwikkeld moet zitten, dat de code van Shopify écht snapt en niet alleen in het thema editor aanpassingen kan maken of alleen plugins installeert.
Hoe kunnen we samenwerken?
Je kan met bureau Opklopper samenwerken op projectbasis, maar het liefst gaan we voor een duurzame samenwerking waarbij we afspreken dat je een paar uur per maand afneemt. Uren die we overhouden, blijven voor altijd geldig. Hoe langer je met ons samenwerkt, hoe lager ons uurtarief is.
Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Je kan je vraag stellen via hallo@opklopper.nl of ons bellen via 020 809 0131. Hopelijk tot snel!
Hebben jullie nu ruimte voor nog een klant?
Voor spoed vinden we altijd ruimte. Mogelijk moet je een paar weken wachten voordat we van start kunnen. Bureau Opklopper werkt altijd op een capaciteit van maximaal 80% zodat er altijd ruimte over blijft voor nieuwe klanten.

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug

Klaar voor de zoete inval?

Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden