Dit is Opklopper

Bureau Opklopper is dé Shopify partner van Nederland. We zijn een team van bevlogen Shopify experts die thuis zijn in alle onderdelen van de marketingmix. We kloppen je webshop op: van design tot lancering en van optimalisatie tot online marketing staan wij voortaan je klaar. Met volle focus op jouw doelen, halen wij het onderste uit de kan om samen beslag te leggen op jouw markt.

Spreek een mens!

Het geheime recept van Shopify bureau Opklopper

Erkende experts

Erkende experts

Je gaat aan de slag met enthousiaste Shopify experts die samen met jou ondernemen. We hebben jarenlange ervaring op het vlak van strategie, design, ontwikkeling en marketing.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Wij doen alles om jouw deadline te halen. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

Deze bedrijven huurden een Shopify expert van Opklopper

En we gaan voor een lange termijn samenwerking

Met deze ingrediënten gaan we aan de slag

Strategie

Strategie

Wij maken meer van jouw marketingmix. Wij denken met je mee en helpen je strategische keuzes te maken zodat je op de beste manier jouw doelstelling bereikt.

Design

Design

Opklopper heeft smaak. Wij doen niet aan copy paste, maar creëren unieke & converterende designs dat jouw klant verleidt tot aankoop.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Onze Shopify experts bouwen nieuwe en optimaliseren bestaande webshops. 

Marketing

Marketing

We gaan samen met jou voor meer verkeer, meer klanten en meer omzet van jouw Shopify webshop. Ons marketing team heeft een passie voor online marketing en liefde voor Shopify SEO.

Binnen een etmaal reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt."

Ik bel je terug

We zijn experts met jaren ervaring

We zijn expert in deze technieken en gecertificeerd partner van deze platforms.

Shopify bureau in Amsterdam

Je kan bureau Opklopper vinden in het hart van Amsterdam. We zijn gevestigd aan 's-Gravenhekje 1a (tegenover Nemo) in een monumentaal pand dat wij delen met andere creatieve bureaus. Het is écht de moeite waard om eens langs te komen, dat mag ook gewoon om even hallo te zeggen!

's-gravenhekje Amsterdam

Klaar voor de zoete inval?

Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden