Home
Shopify marketing
Shopify Marketing: meer klanten, conversie & omzet
Al meer dan 20 jaar Shopify marketing ervaring

Shopify Marketing: meer klanten, conversie & omzet

We ontzorgen je in het behalen van jouw omzet doelstellingen door de juiste online strategie in te zetten. We zorgen ervoor dat de juiste boodschap op de juiste plek komt en jouw klant verleidt wordt tot aankoop.
Bedrijven kiezen voor de marketeers van bureau Opklopper omdat:
icon
We hebben meer dan 20 jaar online- en offline media ervaring
We weten alles over Shopify, dat is ook niet zo vreemd na de lancering van 250+ Shopify webshops
We zijn een (relatief) klein team, daardoor zijn we flexibel, staan we altijd klaar en zijn de lijntjes kort

We verzorg(d)en de marketing voor deze bedrijven

Je bent niet de eerste, zeker niet de laatste

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

01
/
02

Dit maakte onze Shopify marketing uniek

Want ook hier blinken we uit

Shopify marketing experts

Shopify marketing experts

Shopify marketing is net even anders dan de online marketing van een normale website. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar de uitvoering binnen dit platform werkt anders. Onze Shopify marketeers zitten naast designers en ontwikkelaars, deze samenwerking zorgt voor synergie in de uitvoering.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Bij bureau Opklopper betaal je geen commissie over het besteedde mediabudget. Dat vinden wij normaal, toch zijn we een van de weinigen die zo werken. 

Altijd op tijd

Altijd op tijd

We werken niet alleen effectief, we zorgen voor transparantie in tijd. Van te voren weet je waar we tijd aan besteden en wanneer we deliverables opleveren, je komt niet voor verassingen te staan. 

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden