Home Blog De voordelen van Shopify op een rij
De voordelen van Shopify op een rij
16 minuten leestijd

De voordelen van Shopify op een rij

De wereld van e-commerce groeit in een razendsnel tempo en het opzetten van een succesvolle online winkel kan een uitdagende onderneming lijken. Maar maak je geen zorgen, Shopify staat klaar om je te helpen je dromen waar te maken. Als een toonaangevend e-commerce platform biedt Shopify ondernemers van alle niveaus de tools en functionaliteiten die ze nodig hebben om een boeiende en winstgevende webshop op te zetten.
Door Simon Albers 10/05/2023

Bureau Opklopper werkt al jaren met Shopify en specialiseert zich sinds 2020 volledig in Shopify. We krijgen vaak de vraag wat precies de voordelen zijn van dit e-commerce platform en dat is dan ook de reden dat je in deze blogpost de 8 onmiskenbare voordelen van Shopify ontdekt. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent die op zoek is naar een beter platform of een beginner die een eerste stap zet in de wereld van e-commerce, Shopify biedt de ideale oplossing om je online winkel te bouwen en naar nieuwe hoogten te brengen.

Dit zijn de 8 belangrijkste voordelen:

 1. Eenvoudig in gebruik
 2. Minder technische zorgen
 3. Professioneel design
 4. Makkelijk aanpasbaar
 5. Uitgebreide functionaliteiten
 6. Veilig en betrouwbaar
 7. Schaalbaar systeem
 8. Support en ondersteuning

In deze blogpost deelt Shopify bureau Opklopper per voordeel toelichting en uitleg.

1. Eenvoudig in gebruik

Shopify is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je gemakkelijk een webshop opzetten en beheren zonder veel gedoe.

 • Gebruikersinterface: Shopify heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface. De beheeromgeving is overzichtelijk en goed georganiseerd, waardoor het gemakkelijk is om door de verschillende instellingen, functies en tools te navigeren. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, kun je snel vertrouwd raken met het platform.
 • Thema's en ontwerp: Shopify biedt een breed scala aan professioneel ontworpen thema's die je kunt aanpassen aan je eigen merk en voorkeuren. Met de eenvoudig te gebruiken thema-editor kun je de lay-out, kleuren, lettertypen en andere visuele elementen van je webshop aanpassen zonder dat je kennis van codering nodig hebt.
 • Productbeheer: Het toevoegen en beheren van producten in Shopify is eenvoudig en intuïtief. Je kunt productinformatie, afbeeldingen, prijzen, voorraadniveaus en meer gemakkelijk bijwerken. Bovendien biedt Shopify handige functies zoals de mogelijkheid om productvarianten te maken (zoals verschillende maten of kleuren) en het instellen van SKU's en streepjescodes.
 • Betalings- en verzendingsinstellingen: Shopify maakt het gemakkelijk om betalingsgateways en verzendmethoden in te stellen. Je kunt eenvoudig populaire betalingsproviders integreren, zoals PayPal en Stripe, en verschillende verzendzones en tarieven configureren op basis van je zakelijke behoeften.
 • App-integraties: Shopify heeft een uitgebreide app store met duizenden apps en extensies die je kunt gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen aan je webshop. Het installeren en configureren van apps is eenvoudig, waardoor je je webshop kunt aanpassen en uitbreiden met specifieke functies zoals marketingtools, klantenservice-opties, voorraadbeheer en nog veel meer.

Over het algemeen is Shopify ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, waardoor ondernemers zonder technische kennis en ervaring een webshop kunnen opzetten en beheren. Het platform biedt stapsgewijze begeleiding, ondersteunende documentatie en een actieve gemeenschap van gebruikers, waardoor je gemakkelijk kunt starten en groeien met je online bedrijf.

2. Vergeet de technische zorgen

Met Shopify hoef je je geen zorgen te maken over technische aspecten zoals hosting, software-updates, beveiliging en serverconfiguraties. Dit maakt het ook voor bureau Opklopper te werken aan jouw webshop, het zorgt ervoor dat wij ons kunnen concentreren op belangrijkere onderdelen in de ontwikkeling van een nieuwe webshop of de doorontwikkeling van een bestaande. Shopify zorgt voor al deze technische aspecten, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je webshop.

 • Hosting en infrastructuur: Als je een webshop wilt opzetten, moet je normaal gesproken zelf een hostingprovider vinden, servers instellen en onderhouden. Met Shopify hoef je je geen zorgen te maken over hosting en infrastructuur. Het platform biedt betrouwbare hosting voor je webshop, inclusief serveronderhoud, beveiliging, back-ups en schaalbaarheid. Hierdoor kun je je richten op je bedrijf in plaats van je zorgen te maken over technische aspecten.

 • Beveiliging: Het waarborgen van de beveiliging van een webshop is van cruciaal belang, vooral als het gaat om het beschermen van klantgegevens en het verwerken van betalingen. Shopify zorgt voor de beveiliging van je webshop met SSL-certificaten (Secure Sockets Layer), wat betekent dat je webshop wordt beveiligd met een versleutelde verbinding. Bovendien worden beveiligingsupdates en -maatregelen op de achtergrond door Shopify beheerd, waardoor je minder kans hebt op beveiligingsproblemen.

 • Software-updates: Technologie evolueert voortdurend, en het bijhouden van software-updates kan tijdrovend en complex zijn. Met Shopify hoef je je geen zorgen te maken over het updaten van de software. Het platform wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingspatches. Deze updates worden automatisch toegepast, zodat je altijd gebruikmaakt van de nieuwste versie van Shopify zonder dat je iets hoeft te doen.

 • Back-ups en herstel: Het verliezen van belangrijke gegevens van je webshop kan een grote tegenslag zijn. Met Shopify hoef je je geen zorgen te maken over het maken van back-ups en herstel van je gegevens. Het platform maakt regelmatig automatische back-ups van je webshopgegevens, inclusief producten, bestellingen en klantinformatie. Als er iets misgaat, kun je contact opnemen met de Shopify-ondersteuning om je gegevens te herstellen.

 • Schaalbaarheid en prestaties: Als je webshop groeit, is het essentieel dat je e-commerceplatform kan meegroeien en goede prestaties kan leveren, zelfs bij een toenemend aantal bezoekers en transacties. Shopify is ontworpen om schaalbaar te zijn, wat betekent dat je webshop soepel kan blijven werken, zelfs bij hoge verkeersvolumes. Het platform zorgt voor de benodigde infrastructuur en middelen om ervoor te zorgen dat je webshop snel en betrouwbaar blijft, ongeacht de omvang van je bedrijf.

Door deze technische zorgen uit handen te nemen, stelt Shopify gebruikers in staat om zich te concentreren op het runnen van hun bedrijf en het leveren van een geweldige winkelervaring aan hun klanten, zonder zich te hoeven bezighouden met complexe technische aspecten.

3. Professioneel ontwerp

Shopify biedt een breed scala aan professioneel ontworpen thema's om uit te kiezen. Deze thema's zijn responsief en zorgen ervoor dat je webshop er goed uitziet op verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons en tablets.

Shopify kan op verschillende vlakken helpen bij het waarborgen van een professioneel ontwerp voor je webshop en het gemakkelijker maken om dit te bereiken. Hier zijn enkele aspecten waarin Shopify uitblinkt:

 • Themakeuze: Shopify biedt een uitgebreide collectie van professioneel ontworpen thema's waaruit je kunt kiezen. Deze thema's zijn specifiek gemaakt voor e-commerce en zijn ontworpen om je webshop een professionele uitstraling te geven. Ze zijn responsief, wat betekent dat je webshop er goed uitziet op verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en desktopcomputers.

 • Aanpassingsmogelijkheden: Hoewel je kunt beginnen met een bestaand thema, biedt Shopify ook een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om je webshop aan te passen aan je merkidentiteit en voorkeuren. Met de gebruiksvriendelijke thema-editor kun je de lay-out, kleuren, lettertypen, afbeeldingen en andere visuele elementen van je webshop eenvoudig aanpassen. Hierdoor kun je een unieke en gepersonaliseerde uitstraling creëren zonder dat je technische kennis of ervaring met webdesign nodig hebt.

 • Gebruiksgemak: Shopify is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. De interface is intuïtief en eenvoudig te begrijpen, zelfs voor gebruikers zonder technische achtergrond. Dit betekent dat je geen professionele ontwerper hoeft te zijn om een aantrekkelijke webshop te creëren. Met de ingebouwde tools en functionaliteiten van Shopify kun je gemakkelijk de gewenste ontwerpaanpassingen maken en de look en feel van je webshop beheren.

 • Afbeeldingen en multimedia: Visuele elementen spelen een belangrijke rol bij het creëren van een professioneel ontwerp. Shopify biedt mogelijkheden om afbeeldingen, video's en andere multimedia-elementen op je webshop te integreren. Je kunt productafbeeldingen van hoge kwaliteit uploaden, banners maken voor promoties en zelfs video's toevoegen om je producten of merk te presenteren. Dit helpt bij het creëren van een boeiende en professionele uitstraling voor je webshop.

 • Toegang tot professionele ontwerpers: Als je op zoek bent naar een nog meer gepolijst ontwerp, biedt Shopify ook toegang tot een netwerk van professionele ontwerpers en ontwikkelingspartners. Deze experts kunnen je helpen bij het maken van aangepaste ontwerpen, het aanpassen van bestaande thema's, het ontwikkelen van aangepaste functies en het oplossen van complexe ontwerpuitdagingen. Hierdoor kun je samenwerken met professionals om een hoogwaardig ontwerp te realiseren dat aansluit bij je specifieke behoeften.

Of je nu de voorkeur geeft aan het maken van kleine aanpassingen aan een bestaand thema of het creëren van een volledig op maat gemaakt ontwerp, Shopify biedt de flexibiliteit en ondersteuning die je nodig hebt. Met een professioneel ontwerp dat is afgestemd op jouw merk en klanten, kun je vertrouwen opbouwen, de gebruikerservaring verbeteren en je webshop onderscheiden van de concurrentie.

Kortom, Shopify stelt je in staat om zonder technische kennis of ontwerpervaring een professioneel ogende webshop te creëren. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een ervaren verkoper, Shopify biedt de tools en middelen die je nodig hebt om een indrukwekkend ontwerp te realiseren dat je helpt succesvol te zijn in de wereld van e-commerce.

Ben je op zoek naar een partner dat het design van jouw nieuwe webshop ontwikkelt of het design van jouw bestaande webshop verbeterd? Neem dan contact met ons op.

4. Makkelijk aanpasbaar

Hoewel je kunt beginnen met een bestaand thema, biedt Shopify ook de flexibiliteit om je webshop aan te passen aan je eigen merk en voorkeuren. Met de intuïtieve thema-editor kun je de lay-out, kleuren, lettertypen en andere elementen aanpassen zonder dat je kennis van codering nodig hebt.

Shopify maakt het gemakkelijker om een professioneel ontwerp te realiseren door een combinatie van gebruiksvriendelijke tools, aanpasbare thema's en toegang tot professionele ontwerpers. Of je nu een webshop wilt opzetten met een strakke en minimalistische uitstraling, een kleurrijk en speels ontwerp, of een elegant en luxe ontwerp, Shopify biedt de flexibiliteit en mogelijkheden om aan jouw specifieke ontwerpbehoeften te voldoen.

Bovendien, met de groeiende gemeenschap van Shopify-gebruikers, zijn er tal van ontwerphulpmiddelen, bronnen en discussieforums beschikbaar. Je kunt inspiratie opdoen van succesvolle Shopify-winkels en leren van de beste praktijken die worden gedeeld door andere ondernemers. Dit stimuleert creativiteit en helpt je om unieke ontwerpconcepten te verkennen en te implementeren.

Of je nu de voorkeur geeft aan het maken van kleine aanpassingen aan een bestaand thema of het creëren van een volledig op maat gemaakt ontwerp, Shopify biedt de flexibiliteit en ondersteuning die je nodig hebt. Met een professioneel ontwerp dat is afgestemd op jouw merk en klanten, kun je vertrouwen opbouwen, de gebruikerservaring verbeteren en je webshop onderscheiden van de concurrentie.

Kortom, Shopify stelt je in staat om zonder technische kennis of ontwerpervaring een professioneel ogende webshop te creëren. Of je nu een beginnende ondernemer bent of een ervaren verkoper, Shopify biedt de tools en middelen die je nodig hebt om een indrukwekkend ontwerp te realiseren dat je helpt succesvol te zijn in de wereld van e-commerce.

Shopify is een van de weinige Shopify bureaus dat zich specialiseert in de doorontwikkeling van webshops.

5. Uitgebreide functionaliteit

Shopify biedt een breed scala aan functies en tools om je webshop uit te breiden en aan te passen. Dit omvat functies zoals productbeheer, inventarisbeheer, betalingsgateways, verzendopties, kortingscodes, rapportage en nog veel meer. Bovendien kun je extra functionaliteit toevoegen via de Shopify App Store.

Dit zijn de 9 belangrijkste functionaliteiten van Shopify:

 1. Winkelbeheer: Shopify biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je producten kunt toevoegen, beheren en organiseren. Je kunt productbeschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en voorraadniveaus eenvoudig bijwerken. Bovendien kun je categorieën en collecties maken om je producten te organiseren en de navigatie van je webshop te verbeteren.

 2. Themawinkel: Shopify heeft een uitgebreide collectie van responsieve thema's om uit te kiezen. Deze thema's bieden aantrekkelijke ontwerpen en zijn geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele apparaten. Je kunt een thema kiezen dat past bij je merk en aanpassingen maken om de uitstraling van je webshop te personaliseren.

 3. Betalingsgateways: Shopify integreert met meer dan 100 betalingsgateways over de hele wereld, waaronder PayPal, Stripe, Klarna en vele anderen. Dit stelt je in staat om verschillende betaalmethoden te accepteren en klanten een soepele en veilige afrekenervaring te bieden.

 4. Verzendingsinstellingen: Met Shopify kun je verzendingszones, -tarieven en -methoden configureren op basis van je locatie en voorkeuren. Je kunt verzendlabels afdrukken, trackinginformatie bijhouden en zelfs verzendkosten automatisch berekenen op basis van gewicht, grootte en bestemming van het pakket.

 5. Marketing- en SEO-tools: Shopify biedt ingebouwde marketingtools om je webshop te promoten. Je kunt kortingscodes maken, cadeaubonnen aanbieden, e-mailmarketingcampagnes uitvoeren en integreren met populaire socialemediaplatforms. Bovendien is Shopify geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je webshop gemakkelijker kan worden gevonden door potentiële klanten.

 6. Klantaccounts: Met Shopify kunnen klanten accounts aanmaken en inloggen op je webshop. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om bestellingen te plaatsen, hun bestelgeschiedenis te bekijken en hun gegevens te beheren. Het biedt ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde marketing en klantloyaliteitsprogramma's op te zetten.

 7. Analyse en rapportage: Shopify voorziet in gedetailleerde analyses en rapportage over de prestaties van je webshop. Je kunt inzicht krijgen in bezoekersaantallen, verkoopgegevens, conversieratio's en meer. Deze informatie helpt je bij het nemen van data-gestuurde beslissingen en het optimaliseren van je e-commercestrategie.

 8. Mobiele app: Shopify biedt een mobiele app waarmee je je webshop kunt beheren en volgen, waar je ook bent. Je kunt bestellingen beheren, voorraadniveaus controleren, statistieken bekijken en zelfs onderweg in contact blijven met klanten. Dit geeft je flexibiliteit en gemak bij het runnen van je bedrijf.

 9. App Store en integraties: Shopify heeft een uitgebreide App Store met duizenden apps en integraties die je kunt gebruiken om de functionaliteit van je webshop uit te breiden. Of je nu geavanceerde rapportagetools, marketingautomatisering, klantenservice-opties of andere specifieke functies nodig hebt, de App Store biedt een breed scala aan oplossingen. Door deze apps te integreren, kun je je webshop aanpassen en schaalbaar maken op basis van je groeiende behoeften.

6. Veiligheid en betrouwbaarheid

Shopify zorgt voor de beveiliging van je webshop, inclusief het beveiligen van betalingstransacties en persoonlijke klantgegevens. Bovendien biedt Shopify 24/7 monitoring, back-ups en beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je webshop altijd online en toegankelijk is.

Op deze 4 vlakken waarborgt Shopify de veiligheid van jouw webshop:

 1. Veilige betalingsverwerking: Shopify zorgt voor veilige betalingsverwerking, zowel voor jou als verkoper als voor je klanten. Het platform is gecertificeerd als Level 1 PCI DSS-compliant, wat betekent dat het voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen voor het verwerken van betalingen. Dit zorgt ervoor dat gevoelige betaalinformatie veilig wordt verzonden en opgeslagen. Bovendien biedt Shopify een veilige SSL-versleuteling (Secure Sockets Layer) voor je webshop, waardoor gegevensuitwisseling tussen de webbrowser en de server wordt versleuteld.

 2. Beveiligde hosting: Shopify biedt betrouwbare en veilige hosting voor je webshop. Het platform wordt gehost op geavanceerde servers die voortdurend worden bewaakt en beveiligd. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over serveronderhoud, beveiligingsupdates of het beschermen van je webshop tegen aanvallen zoals hackers of malware. Shopify zorgt voor alle aspecten van hosting, zodat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

 3. Reguliere back-ups en herstelmogelijkheden: Shopify maakt regelmatig automatische back-ups van je webshopgegevens. Dit betekent dat als er iets misgaat, zoals per ongeluk verwijderde producten of een technisch probleem, je altijd kunt vertrouwen op een recente back-up van je gegevens. Shopify biedt ook mogelijkheden voor het handmatig maken van back-ups en het herstellen van specifieke delen van je webshop, wat extra gemoedsrust biedt.

 4. Betrouwbare infrastructuur en uptime: Shopify heeft een betrouwbare infrastructuur en garandeert een hoge beschikbaarheid van je webshop. Het platform wordt ondersteund door geavanceerde servers, een wereldwijd netwerk van datacenters en een schaalbare architectuur. Dit zorgt ervoor dat je webshop snel en responsief blijft, zelfs tijdens piekmomenten van verkeer. Shopify heeft een indrukwekkende uptime-garantie, wat betekent dat je webshop vrijwel altijd toegankelijk is voor je klanten.

Kortom, Shopify streeft naar veiligheid en betrouwbaarheid op verschillende niveaus. Van veilige betalingsverwerking en beveiligde hosting tot regelmatige back-ups en een betrouwbare infrastructuur, Shopify neemt de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat jouw webshop veilig en beschikbaar blijft voor zowel jou als je klanten.

7. Shopify groeit met je mee

Of je nu een kleine webshop start of een grotere e-commerceonderneming runt, Shopify kan in beide gevallen aan je behoeften voldoen. Het platform is schaalbaar en kan groeien naarmate je bedrijf groeit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over technische beperkingen.

Je kan gemakkelijk instappen met Shopify Basic en stapsgewijs doorgroeien naar Shopify Advanced en zelfs Shopify Plus. De kosten van de Shopify abonnementen en meer zetten we in deze blogpost op een rij.

8. Ondersteuning en gemeenschap

Shopify biedt uitgebreide ondersteuningsopties, waaronder documentatie, handleidingen en 24/7 klantenservice via live chat, e-mail en telefonische ondersteuning. Daarnaast is er een actieve gemeenschap van Shopify-gebruikers waar je ervaringen kunt delen en hulp kunt krijgen.

Hier zijn enkele belangrijke gebieden waarop Shopify ondersteuning biedt:

 • Documentatie en handleidingen: Shopify heeft een uitgebreide documentatie en handleidingen beschikbaar die stapsgewijze instructies bieden voor het instellen en beheren van jouw webshop. Deze documentatie behandelt verschillende aspecten, zoals het toevoegen van producten, het configureren van betalingen, het ontwerpen van jouw winkel en nog veel meer.

 • 24/7 klantenservice: Shopify biedt 24/7 klantenservice via e-mail, livechat en telefoon. Als je vragen hebt, problemen ondervindt of hulp nodig hebt, kan je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Shopify voor directe hulp en begeleiding.

 • Community-ondersteuning: Shopify heeft een actieve community van gebruikers, experts en medewerkers die je kunnen helpen met vragen en problemen. Je kunt deelnemen aan de Shopify Community-forums om vragen te stellen, ervaringen te delen en te leren van andere gebruikers.

 • Shopify Helpcentrum: Het Shopify Helpcentrum is een uitgebreide kennisbank met artikelen, tutorials en veelgestelde vragen die je kunnen helpen bij het oplossen van problemen en het begrijpen van verschillende aspecten van het platform.

 • Webinars en trainingen: Shopify biedt regelmatig webinars en online trainingen om je te helpen bij het leren en verbeteren van jouw gebruik van het platform. Deze sessies behandelen onderwerpen zoals marketingstrategieën, conversie-optimalisatie, ontwerptips en nog veel meer.

Kortom, Shopify biedt een uitgebreid ondersteunings- en supportecosysteem om ervoor te zorgen dat gebruikers de benodigde hulp en begeleiding krijgen bij het opzetten, beheren en laten groeien van hun webshop.

Conclusie

Dit zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Shopify, maar er zijn nog veel meer functies en voordelen die het platform te bieden heeft. Het is altijd een goed idee om de officiële website van Shopify te bezoeken voor de meest actuele informatie over functies en prijzen.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Shopify voor mijn webshop?

Shopify biedt verschillende voordelen voor jouw webshop, waaronder een gebruiksvriendelijke interface, schaalbaarheid, een uitgebreide app store, beveiligde betalingsopties, responsieve thema's en 24/7 klantenondersteuning. Met Shopify kan je eenvoudig jouw online winkel opzetten, beheren en laten groeien.

2. Hoe kan Shopify helpen bij het vergroten van mijn verkoop?

Shopify biedt krachtige functies die jouw verkoop kunnen stimuleren, zoals ingebouwde SEO-tools om jouw webshop beter vindbaar te maken, integratie met sociale media en marktplaatsen voor een bredere zichtbaarheid, integratie met e-mailmarketingtools voor het bereiken van jouw klantenbestand, en de mogelijkheid om kortingscodes en cadeaubonnen aan te bieden om conversies te stimuleren.

3. Kan ik mijn bestaande domeinnaam gebruiken met Shopify?

Ja, je kunt jouw bestaande domeinnaam gebruiken met Shopify. Shopify biedt de mogelijkheid om jouw bestaande domeinnaam te koppelen aan jouw webshop, zodat klanten jouw site kunnen bezoeken met jouw eigen domeinnaam. Shopify biedt ook de mogelijkheid om een nieuwe domeinnaam aan te schaffen via hun platform.

4. Is Shopify geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven?

Ja, Shopify is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Het platform biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat je jouw webshop kunt aanpassen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften. Of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf met een groot klantenbestand, Shopify kan worden aangepast aan jouw groeiende vereisten.

5. Kan ik mijn webshop personaliseren met Shopify?

Ja, je kunt jouw webshop personaliseren met Shopify. Het platform biedt honderden professioneel ontworpen thema's die kunnen worden aangepast aan jouw merk en stijl. Je kunt de kleuren, lettertypen en lay-out van jouw webshop aanpassen om een unieke en aantrekkelijke winkelervaring te creëren.

6. Biedt Shopify beveiligde betalingsopties voor mijn klanten?

Ja, Shopify biedt verschillende beveiligde betalingsopties voor jouw klanten. Het platform ondersteunt populaire betalingsgateways, zoals Shopify Payments, PayPal, Stripe en nog veel meer. Deze betalingsgateways zorgen voor een veilige en betrouwbare transactie-ervaring voor jouw klanten, waardoor het vertrouwen en de tevredenheid worden vergroot.

Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner dat jou kan helpen met het design en (door)ontwikkeling van jouw webshop? Bureau Opklopper is Shopify expert en staat voor je klaar!


Category: Shopify
Share:

Lees meer over Shopify

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.

Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden
Bel nu WhatsApp