Moychay

 • Klant:

  Dmitry Pekov

 • Industrie:

  Voeding

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.moychay.nl

Over Moychay

Bureau Opklopper is gevraagd de Shopify webshop van Moychay door te ontwikkelen en te helpen bij specifiek maatwerk voor de Shopify webshop. Er is gewerkt aan manieren om de prijsberekening op maat te maken, zodat er per gram besteld kon worden en aan de hand daarvan prijzen bepaald worden. Moychay gebruikt Shopify POS als kassa systeem.

 

Moychay serveert thee

Moychay serveert thee in de vorm van ceremonies in het hart van Amsterdam. Vanuit hun Shopify webshop verkopen ze een uitgebreid assortiment van de beste thee.

Flagship Store

De flagship store is te vinden aan de Rozengracht 92H, in Amsterdam. Ze maken hier gebruik van Shopify POS, zodat voorraad centraal bijgehouden wordt. 

Thee import

Ze importeren de thee direct van producten uit Azië, waardoor ze betere kwaliteit kunnen leveren voor een normale prijs.

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Moychay samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Shopify partner om jouw Shopify webshop te bouwen of verbeteren? Kies net als Moychay voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Een verlenging van je team: designer, ontwikkelaar en andere Shopify experts staan voortaan voor je klaar
icon
Een sterke samenwerking, waarbij we de lijntjes kort houden en snel kunnen doorpakken
icon
Advies over jouw Shopify en marketing vraagstukken, we hebben meer dan 500 webshops gelanceerd en collectief meer dan 50 jaar ervaring
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden