Home
Het Muizenhuis

Het Muizenhuis

 • Klant:

  Manita Schaapman

 • Industrie:

  Kunst & Cultuur

 • Technologie:

  Shopify

 • Website:

  www.hetmuizenhuis.nl

Het Muizenhuis kiest Shopify

Het Muizenhuis heeft ervoor gekozen om hun nieuwe Shopify webshop te laten bouwen door bureau Opklopper.

Bureau Opklopper heeft een design voor een custom Shopify template ontvangen. De opdracht was om een nieuwe Shopify template te ontwikkelen binnen de bestaande Shopify webshop van Het Muizenhuis. Er kwam veel maatwerk ter sprake, naast het ontwikkelen van de template is gewerkt aan specifieke functionaliteiten om het gebruik van de Shopify webshop makkelijker te maken. 

Het boek

Het Muizenhuis heeft naast het museum ook een boekenreeks waarin Sam en Julia de hoofdrollen spelen. Ga jij mee op avontuur? Het Muizenhuis is een wereld vol muizengangen, kamers en werkplaatsen. Ontdek de geheime hut onder de trap, beleef een pieremegoggel race in de haven en reis mee met het circus Roberti. Sam en Julia doen het allemaal in de kinderboeken van Het Muizenhuis. Lees de verhalen, speel met de muizen en knutsel een eigen muizenhuis. Veel plezier!

Dit zijn Sam & Julia

Het boek gaat over twee muizen, Sam en Julia. Het zijn twee muizen die in Amsterdam wonen. Eigenlijk zijn het dus buren van bureau Opklopper.

Poppenkast

Kinderen duiken in een avontuurlijke dromenwereld van twee kleine muizen. Geen wonder dat dit het lievelingsmuseum van Ricky Gervais is.

Werk ook samen met bureau Opklopper
Werk net als Het Muizenhuis samen met bureau Opklopper

Werk ook samen met bureau Opklopper

Op zoek naar een Nederlands Shopify bureau dat je ondersteunt in de ontwikkeling en verbetering van jouw Shopify webshop? Kies net als Het Muizenhuis voor bureau Opklopper en krijg:
icon
Mensen met liefde voor het vak: wij zijn Shopify design, ontwikkeling en marketing experts
icon
We zijn 'gewone' mensen, we gebruiken geen buzz words of onnodige complexe termen om simpele dingen uit te leggen
icon
We geven advies, ook ongevraagd: we denken altijd mee. Als wij iets dat naadloos aansluit op jouw doelen, dan delen we dit proactief
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden