Neem een kijkje
in de keuken

Wij streven altijd naar hoogwaardig materiaal dat opvalt tussen de massa en niet zomaar vergeten zal worden.

Cookx

De doorontwikkeling van een snel groeiende start-up gefocust op een unieke productlijn van eiken accessoires en leren producten.

Bekijk

Het Muizenhuis

Het Muizenhuis is een stichting dat kinderen meeneemt in de wondere wereld van Sam en Julia. Een wereld vol muizengangen, kamers, kinderboeken en werkplaatsen.

Bekijk

Happy Earth

Een webshop voor Happy Earth Care (Voorheen Salt of the Earth), zodat er naast de sales via resellers Kruidvat, Etos, Jumbo, Trekpleister, De online drogisterij, plein en Gorillas ook B2C...

Bekijk

Calgari Watches

Calgari Watches is een Amsterdams modemerk met een missie. Ze willen van jongens weer mannen maken, onder andere door ervoor te zorgen dat ze geen tijd meer verspillen. Dit horloge...

Bekijk

Jimmy Nelson

Jimmy Nelson is een Brits fotograaf. Hij is vooral bekend van zijn boek Before They Pass Away, waarvoor hij drie jaar de wereld over reisde en 35 inheemse stammen fotografeerde....

Bekijk

Antracite

Wij kregen de uitdaging om de stap van B2B naar B2C samen met Antracite te zetten. We hebben voor dit modemerk een Shopify webshop ontwikkeld met het doel het merk,...

Bekijk

Het geheime recept van bureau Opklopper

 • Expert in Shopify

  Je gaat aan de slag met enthousiaste experts die zich focussen op Shopify. We denken in alles mee en vormen het digitale team van jouw bedrijf.

 • (H)eerlijke afspraken

  Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

 • Altijd op tijd

  Wij doen alles om jouw deadline te halen. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

Past bureau Opklopper bij jou?

Hallo, ik ben Simon, de oprichter van bureau Opklopper.

Ik kom graag met je in gesprek om de briefing door te nemen en samen te ontdekken of wij het juiste bureau voor jou zijn. Laat hier je telefoonnummer achter, dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bedankt!

We nemen binnenkort contact met je op.

Wij gaan voor resultaat

Of dat nou doordeweeks, 's avonds, in het weekend of op feestdagen is, wij staan altijd voor je klaar. Binnen vier stappen is ons doel bereikt.

01. Overleg

We komen bij jou op bezoek, boeken een inspirerende ruimte of spreken elkaar telefonisch om jouw Shopify wensen zo goed mogelijk te begrijpen.

02. Plan

We stellen een plan op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn en bereikt worden.

03. Start

Onze ontwikkelaars die zich specialiseren in Shopify en creatieve senior designers staan voor jou klaar, ze worden begeleid door een project manager dat met jou dagelijks in contact blijft.

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, we bieden altijd ruimte voor feedback en na oplevering blijven we je een maand klaar staan voor nazorg.

Het werk van bureau Opklopper heeft gesmaakt

 • Yvon

  Oprichter Von Cultuurreizen

  In de allereerste plaats is Simon van Opklopper iemand die zich echt met jou en je bedrijf engageert. Hij stippelt een lijn uit die volgens hem goed kan passen bij jouw bedrijf en vervolgens werkt hij consequent die lijn samen met je uit. Simon communiceert heel helder, hij gebruikt geen uitgesleten marketingtaal en is bovendien uitermate prettig in de samenwerking.

 • Sanne van Tongeren

  Oprichter Figura Cultura

  Een succesvolle mediacampagne opzetten zonder budget? In krap twee uur kreeg Simon van Opklopper het voor elkaar om me op het goede spoor te zetten: Hij gaf me een realistisch beeld van de hoeveelheid werk, hielp me mijn weg te vinden op mediakanalen als LinkedIn en Facebook, begeleidde mij één-op-één, gestructureerd en efficiënt in twee Skype-sessies, en zag bovendien nog tijd om feedback te geven op mijn campagnes.

 • Marloes Nierop

  Oprichter Mystic Meeting

  Tijdens de laatste loodjes van de bouw van mijn website mysticmeeting.com had ik snelle en betrouwbare technische service nodig. Deze dienst hebben Simon en zijn team op zeer snelle en plezierige wijze geleverd. Ik weet ze te vinden voor toekomstige vragen. Dank Opkloppers!

 • Marc Paping

  Oprichter & eigenaar Rederij Paping

  Veel PR bureaus zijn vooral goed in zichzelf verkopen. Opklopper is een welkome uitzondering! We hadden een duwtje nodig in de verkopen van onze rederij en Simon heeft ons snel geholpen. We kloppen nu regelmatig bij hem aan. Niet omdat we een contract hebben waar we aan vast zitten, maar omdat hij gewoon goed is!

 • Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

 • Steve Austen

  Ex-Manager Ramsey Shaffy

  Opklopper bezit het vermogen om de effectiviteit van betrekkelijk kleine organisaties met een heldere doelstelling maar beperkte communicatie, via simpele door de organisatie zélf uit te voeren acties aanzienlijk op te voeren. Hij optimaliseert wat er is en voegt daar voor de hand liggende markten aan toe. Daardoor worden bestaande kanalen ververst en verbeterd, nieuwe marketing middelen toegevoegd zodat per actie de marketing mix beter afgestemd kan worden op het gewenste resultaat.

 • Frank Plattel

  Oprichter Laat Je Hacken

  Opklopper is fantastisch. Ze geven altijd goed advies in combinatie met een eigen ongezouten mening. Dit helpt mij met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast leer ik veel van ze, omdat er vaak contact is en ze graag meedenken. Dankzij bureau Opklopper hoef ik me geen zorgen meer te maken over de marketing, die is in goede handen!

01
/
0

We zijn experts met jaren ervaring

We zijn expert in deze technieken en gecertificeerd partner van deze platforms.

Wacht niet langer

Klaar voor de zoete inval? Laten we van start gaan! Wij garanderen altijd een reactie binnen een etmaal.

Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!

© 2022 Opklopper • Algemene voorwaarden