Home
Nieuwe Website Laten Maken
Nieuwe Website Laten Maken
Al meer dan 500 custom website gelanceerd

Nieuwe Website Laten Maken

Bureau Opklopper ontwerpt, ontwikkeld en lanceert custom, professionele en converterende websites. We maken een marketing machine dat jou en je bedrijf organisch verkeer via Google en warme leads oplevert.
Dit is waarom bedrijven en ondernemers hun nieuwe website laten maken door bureau Opklopper:
icon
We zijn een team van senior designers en ontwikkelaars dat samen meer dan 500 websites heeft ontwikkeld
icon
We denken met je mee vanuit het ondernemers perspectief, we helpen met het maken van de juiste beslissingen in de pitch van je onderneming en product
icon
We zijn een (relatief) klein team van designers, developers en marketeers, daardoor zijn we flexibel en werken we snel. We gaan voor korte lijntjes

Deze bedrijven & ondernemers gingen je voor

En wij zijn trots op het resultaat

Bureau Opklopper doet het net even anders

Een nieuwe website laat je maken door bureau Opklopper

Strapi experts

Strapi experts

Je gaat aan de slag met erkende en gecertificeerde Strapi designers en ontwikkelaars die weten hoe je van kop tot staart een volledige custom website ontwikkeld.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. En na oplevering, krijg je als kerst op de taart nog een maand nazorg er gratis bij!

Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Wij doen alles om jouw deadline te halen. We zijn een klein team, met korte lijntjes. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

01
/
02

De antwoorden op jouw vragen

De meestgestelde en beantwoorde vragen op een rij

Wat is de geschatte levertijd voor het ontwikkelen van een Strapi-website?
De levertijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. We streven ernaar om binnen 4 tot 8 weken een volledig functionele Strapi-website op te leveren.
Hoe verzekeren jullie de kwaliteit van de opgeleverde Strapi-website?
Onze ervaren ontwikkelaars volgen strenge kwaliteitscontroles en testprocedures om ervoor te zorgen dat de website aan de hoogste normen voldoet en foutloos functioneert.
Welke functionaliteiten kunnen we integreren in onze Strapi-website?
Strapi biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder contentbeheer, API-integraties, gebruikersauthenticatie, e-commerce en nog veel meer. We bespreken graag jouw specifieke behoeften om de juiste functionaliteiten te bepalen.
Bieden jullie ook websiteonderhoud en -ondersteuning na de oplevering?
Ja, we bieden onderhoudscontracten en ondersteuningsopties om ervoor te zorgen dat jouw Strapi-website soepel blijft draaien en eventuele problemen snel worden opgelost.
Kunnen jullie een bestaande website migreren naar Strapi?
Ja, we kunnen jouw bestaande website migreren naar Strapi, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van een headless CMS en gemakkelijk content kunt beheren.
Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een Strapi-website?
De prijs van het project hangt af van de omvang en functionaliteiten die je wilt opnemen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op basis van jouw specifieke vereisten.
Werken jullie met vooraf vastgestelde deadlines en afspraken?
Ja, we stellen duidelijke deadlines en maken heldere afspraken met onze klanten. Op die manier houden we het project op schema en zorgen we voor een vlotte communicatie.
Kunnen jullie ons begeleiden bij het gebruik van Strapi na de lancering van de website?
Absoluut! We voorzien in training en documentatie, zodat jij en jouw team vertrouwd raken met Strapi en zelf de content kunnen beheren.
Is Strapi SEO-vriendelijk?
Ja, Strapi stelt ons in staat om SEO-vriendelijke websites te ontwikkelen, waardoor jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines en meer organisch verkeer genereert.
Hoe kunnen we beginnen met het laten maken van een Strapi-website door jullie?
Het begint met een eenvoudige stap - neem contact met ons op via 020 809 0131 of simon@opklopper.nl, zodat we jouw ideeën en vereisten kunnen bespreken. We begeleiden je vanaf daar door het hele proces om jouw unieke en converterende website werkelijkheid te maken!

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug

Wij gaan voor het resultaat

Deze stappen doorlopen we

icon for 01. Overleg

01. Overleg

We komen bij jou op bezoek, boeken een inspirerende ruimte of spreken elkaar telefonisch om jouw wensen zo goed mogelijk te begrijpen.

icon for 02. Plan

02. Plan

We stellen een briefing en plan op zodat de doelstellingen en verwachtingen duidelijk zijn en bereikt worden.

icon for 03. Start

03. Start

De Shopify experts van bureau Opklopper staan voor je klaar. Designers, ontwikkelaars en marketeers gaan voor je aan de slag, ze worden begeleid door de project manager dat met jou in contact blijft.

icon for 04. Resultaat

04. Resultaat

We bekijken en beoordelen samen met jou het resultaat van onze inspanningen, er is altijd ruimte voor feedback en na oplevering staan we een maand klaar voor nazorg.

Klaar voor de zoete inval?

Wacht niet langer! We garanderen een reactie binnen 2 werkdagen.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2022 Opklopper | Alle rechten voorbehouden