Home
Nieuwe Website Laten Maken
Google G logo
4.7
Gebaseerd op 30 reviews
"Hele fijne samenwerking met Simon en zijn team. Ze weten precies wat de (on)mogelijkheden zijn qua design en de haalbaarheid ervan. Verder hebben ze met het projectmanagement ook hun zaakjes op orde. Een fijne partner!"
Dirk Vermeulen
Eigenaar Duxly
Nieuwe Website Laten Maken
Al meer dan 500 custom website gelanceerd

Nieuwe Website Laten Maken

Bureau Opklopper ontwerpt, ontwikkeld en lanceert custom, professionele en converterende websites. We maken een marketing machine dat jou en je bedrijf organisch verkeer via Google en warme leads oplevert.
Dit is waarom bedrijven en ondernemers hun nieuwe website laten maken door bureau Opklopper:
icon
We zijn een team van senior designers en ontwikkelaars dat samen meer dan 500 websites heeft ontwikkeld
icon
We denken met je mee vanuit het ondernemers perspectief, we helpen met het maken van de juiste beslissingen in de pitch van je onderneming en product
icon
We zijn een (relatief) klein team van designers, developers en marketeers, daardoor zijn we flexibel en werken we snel. We gaan voor korte lijntjes

Bureau Opklopper doet het net even anders

Een nieuwe website laat je maken door bureau Opklopper

Strapi experts

Strapi experts

Je gaat aan de slag met erkende en gecertificeerde Strapi designers en ontwikkelaars die weten hoe je van kop tot staart een volledige custom website ontwikkeld.

(H)eerlijke afspraken

(H)eerlijke afspraken

Wat we maken is en blijft van jou én je bent niet verplicht om na oplevering met ons te blijven werken. En na oplevering, krijg je als kerst op de taart nog een maand nazorg er gratis bij!

Vanzelfsprekend? Lang niet altijd!

Altijd op tijd

Altijd op tijd

Wij doen alles om jouw deadline te halen. We zijn een klein team, met korte lijntjes. We reageren altijd binnen een uur, werken ook 's avonds en als het moet in het weekend.

Deze bedrijven & ondernemers gingen je voor

En wij zijn trots op het resultaat

The proof is in the pudding

Dit is wat ondernemers over ons zeggen, vertellen, vinden.

 • foto:Jeff Aanen

  Jeff Aanen

  Oprichter

  Het team van bureau Opklopper is met één woord te omschrijven, fantastisch! Ik heb eerder een aantal bedrijven aangeschreven voor ik bij Bureau Opklopper aanklopte. Vanaf het eerste gesprek met deze vakmensen was ik meteen verkocht! Dankzij de expertise én creativiteit van Simon en Chaia voor zowel mijn logo als website, kan ik mijn bedrijf perfect uit laten blinken tussen alle andere bedrijven. Zij denken van begin tot eind met je mee om jouw bedrijf met een goed fundament online te zetten.

 • foto:Frits Bosschert

  Frits Bosschert

  Oprichter Streeksoft

  Dankzij het professionele advies van de vakbekwame werknemers van Opklopper heb ik mijn website grondig kunnen verbeteren. Door een nieuw logo zag mijn website een stuk professioneler uit. Daarnaast door enkele simpele tips kon ik mijn website beter optimaliseren voor zoekmachines. Ook ondersteunt Opklopper mij met het adverteren op diverse sociale media kanalen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken!

 • foto:Marc Paping

  Marc Paping

  Eigenaar

  Veel PR bureaus zijn vooral goed in zichzelf verkopen. Opklopper is een welkome uitzondering! We hadden een duwtje nodig in de verkopen van onze rederij en Simon heeft ons snel geholpen. We kloppen nu regelmatig bij hem aan. Niet omdat we een contract hebben waar we aan vast zitten, maar omdat hij gewoon goed is!

 • foto:Yvon

  In de allereerste plaats is Simon van Opklopper iemand die zich echt met jou en je bedrijf engageert. Hij stippelt een lijn uit die volgens hem goed kan passen bij jouw bedrijf en vervolgens werkt hij consequent die lijn samen met je uit. Simon communiceert heel helder, hij gebruikt geen uitgesleten marketingtaal en is bovendien uitermate prettig in de samenwerking.

 • foto:Sanne van Tongeren

  Sanne van Tongeren

  Oprichter Figura Cultura

  Een succesvolle mediacampagne opzetten zonder budget? In krap twee uur kreeg Simon van Opklopper het voor elkaar om me op het goede spoor te zetten: Hij gaf me een realistisch beeld van de hoeveelheid werk, hielp me mijn weg te vinden op mediakanalen als LinkedIn en Facebook, begeleidde mij één-op-één, gestructureerd en efficiënt in twee Skype-sessies, en zag bovendien nog tijd om feedback te geven op mijn campagnes.

 • foto:Frank Plattel

  Frank Plattel

  Oprichter Laat Je Hacken

  Opklopper is fantastisch. Ze geven altijd goed advies in combinatie met een eigen ongezouten mening. Dit helpt mij met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast leer ik veel van ze, omdat er vaak contact is en ze graag meedenken. Dankzij bureau Opklopper hoef ik me geen zorgen meer te maken over de marketing, die is in goede handen!

 • foto:Steve Austen

  Steve Austen

  Voormalig Manager Ramsey Shaffy

  Opklopper bezit het vermogen om de effectiviteit van betrekkelijk kleine organisaties met een heldere doelstelling maar beperkte communicatie, via simpele door de organisatie zélf uit te voeren acties aanzienlijk op te voeren. Hij optimaliseert wat er is en voegt daar voor de hand liggende markten aan toe. Daardoor worden bestaande kanalen ververst en verbeterd, nieuwe marketing middelen toegevoegd zodat per actie de marketing mix beter afgestemd kan worden op het gewenste resultaat.

 • foto:Monic Besemer

  Monic Besemer

  Eigenaar

  Opklopper heeft voor ons 2 websites verbeterd, Pylos59 en Rise of Rosa. Simon geeft duidelijk aan wat kan en wat niet. Heel prettig om mee samen te werken en denkt mee.

 • foto:Adike van der Helm

  Adike van der Helm

  Ecommerce Merchandise & Brand Manager Bamboosa

  Opklopper is een fijne partij om mee samen te werken voor het maken voor het bouwen van je nieuwe website. De samenwerking verliep snel en soepel met veel persoonlijk contact en betrokkenheid gedurende het gehele proces. Simon denkt mee wat het beste bij je past en is een plezier om mee te werken!

 • foto:Dirk Vermeulen

  Dirk Vermeulen

  Partner Duxly

  Hele fijne samenwerking met Simon en zijn team. Ze weten precies wat de (on)mogelijkheden zijn qua design en de haalbaarheid ervan. Verder hebben ze met het projectmanagement ook hun zaakjes op orde. Een fijne partner!

 • foto:James May

  James May

  Property Manager at Eagle One Ltd

  The Opklopper team created a UK based e-commerce website for me. Despite me communicating exclusively in English they were able to quickly and therefore cost effectively build a brilliant platform that has since allowed me to take my business to a new level. The most impressive part of the process was their ability to immediately grasp the operational requirements of my business and implement the right tools to suit. It's very rare that external agencies truly understand the operational needs of a business but they nailed it first time. Bedankt!

 • foto:Gijs Pouwels

  Gijs Pouwels

  Creative/Director

  Toppers, die Opkloppers! Stampten voor ons binnen no-time een custom webapplicatie uit de grond, strakker dan we zelf hadden bedacht. Enthousiaste, persoonlijke en hands-on samenwerking. Koffie met Simon is sowieso gezellig, maar mis vooral de kerstborrel niet!

 • foto:Cody Reid-Dodick

  Cody Reid-Dodick

  Co-Owner, Good Beans

  Opklopper built a really well-designed, easy-to-use Shopify website for our DTC brand. The team is a joy to work with -- attentive, motivated, and accommodating. Highly recommended if you're in need of a clean, high-quality Shopify webshop!

 • foto:Martijn Hermans

  Martijn Hermans

  Partner bij Higuita

  A good partner to spar with, always having a fitting solution in mind. Keeps a clear overview of what needs to be done, and knows how to manage it towards a successful go-live.

 • foto:Ellen Sijm

  Ellen Sijm

  Freelance make-up artist & hairstylist

  Ik ben visagist en haarstylist, en Simon  heeft voor mij mijn website gebouwd.

  Simon is super fijn om mee te werken; hij reageert snel, denkt mee, komt met ideeën, hield mij op de hoogte van het proces en de website was in no time in de lucht.

  En, niet onbelangrijk; ik haal voor mij perfecte klanten binnen met de website.

  Dank Simon!

 • foto:Dmitry Pekov

  Dmitry Pekov

  Marketeer

  Een van de weinige écht kundige bureaus in Nederland die Shopify goed kennen en niet bang zijn om de grenzen ervan op te rekken. Beveel ze van harte aan!

 • foto:Lara de Koning

  Lara de Koning

  Country Manager Movelo

  Lekker pragmatisch, super snel en echt goed! Fijne partij om mee te werken voor je website of webshop. Persoonlijk contact was ook erg prettig samenwerken, top!

 • foto:Chris Van de Graaf

  Chris Van de Graaf

  VP of Sales Formitable

  Super fijn bureau dat me voor een zeer mooie prijs / kwaliteit heeft geholpen met mijn website voor mijn Limoncello merk!

01
/
18

De antwoorden op jouw vragen

De meestgestelde en beantwoorde vragen op een rij

Wat is de geschatte levertijd voor het ontwikkelen van een Strapi-website?
De levertijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. We streven ernaar om binnen 4 tot 8 weken een volledig functionele Strapi-website op te leveren.
Hoe verzekeren jullie de kwaliteit van de opgeleverde Strapi-website?
Onze ervaren ontwikkelaars volgen strenge kwaliteitscontroles en testprocedures om ervoor te zorgen dat de website aan de hoogste normen voldoet en foutloos functioneert.
Welke functionaliteiten kunnen we integreren in onze Strapi-website?
Strapi biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder contentbeheer, API-integraties, gebruikersauthenticatie, e-commerce en nog veel meer. We bespreken graag jouw specifieke behoeften om de juiste functionaliteiten te bepalen.
Bieden jullie ook websiteonderhoud en -ondersteuning na de oplevering?
Ja, we bieden onderhoudscontracten en ondersteuningsopties om ervoor te zorgen dat jouw Strapi-website soepel blijft draaien en eventuele problemen snel worden opgelost.
Kunnen jullie een bestaande website migreren naar Strapi?
Ja, we kunnen jouw bestaande website migreren naar Strapi, waardoor je kunt profiteren van de voordelen van een headless CMS en gemakkelijk content kunt beheren.
Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een Strapi-website?
De prijs van het project hangt af van de omvang en functionaliteiten die je wilt opnemen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op basis van jouw specifieke vereisten.
Werken jullie met vooraf vastgestelde deadlines en afspraken?
Ja, we stellen duidelijke deadlines en maken heldere afspraken met onze klanten. Op die manier houden we het project op schema en zorgen we voor een vlotte communicatie.
Kunnen jullie ons begeleiden bij het gebruik van Strapi na de lancering van de website?
Absoluut! We voorzien in training en documentatie, zodat jij en jouw team vertrouwd raken met Strapi en zelf de content kunnen beheren.
Is Strapi SEO-vriendelijk?
Ja, Strapi stelt ons in staat om SEO-vriendelijke websites te ontwikkelen, waardoor jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines en meer organisch verkeer genereert.
Hoe kunnen we beginnen met het laten maken van een Strapi-website door jullie?
Het begint met een eenvoudige stap - neem contact met ons op via 020 809 0131 of simon@opklopper.nl, zodat we jouw ideeën en vereisten kunnen bespreken. We begeleiden je vanaf daar door het hele proces om jouw unieke en converterende website werkelijkheid te maken!

Binnen 48 uur reactie, anders trakteren we op taart!

Wat is jouw lievelingstaart?

Simon Abers

“Hallo, ik ben Simon Albers, de oprichter van bureau Opklopper. Samen met mijn team van designers, ontwikkelaars en marketeers help ik ondernemers en bedrijven beslag te leggen op de markt.

Ik bel je terug

Klaar voor de zoete inval?

Wacht niet langer! We garanderen een reactie binnen 2 werkdagen.
Ps. Lukt het ons niet? Dan trakteren we op taart!
Contact
Over Ons
Shopify
Blog

© 2024 Opklopper | Alle rechten voorbehouden